Sæt gang i udviklingen med PIONEREN, PLANTAGEDIREKTØREN & STORYTELLEREN KAREN BLIXEN!
Karen Blixen understøtter virksomheder i nytænkning i forhold til deres udvekslingsrejse. Hun inspirerer til at rejse sig efter corona, krig, inflation og høje omkostninger. Den grønne omstilling kræver, at man skal sætte sine medarbejdere i spil på en ny måde. Dette har Karen Blixen erfaringer med og ikke mindst hvordan man håndterer mangel på arbejdskraft!
KAREN BLIXEN SOM SPEJL:
Ledelsesudvikling | Medarbejderarrangementer | Temadag | 10 – 100+ personer. Giv ledelsen ny inspiration og skab genlyd hos medarbejderne.

MIT SPECIALE: At formidle Karen Blixens enestående historie og værk så I inspireres og får nye vinkler på jeres udvikling.

Jeg tilpasser indholdet.
I overensstemmelse med jeres visioner og værdier bringer jeg emnerne i spil med humor, nye vinkler, krydret med overraskelser som Karen Blixen. 
Jeg optræder med Rungstedlundfondens tilladelse og høster mange hjerter

 heartheartheartheartheart

Karen Blixen står for MOD, PASSION & FIGHTERÅND – og det giver hun videre til andre. Opfordrer til at stå ved det, man siger og udvikle de talenter, man har.
Karen Blixen kæmper for farmen i Afrika. Hun anerkendes af bestyrelsen som en dygtig leder. Arbejder hårdt for at få Karen Coffee Company til at give afkast. Hun går forrest i marken, udvikler medarbejdere, tiltrækker gode folk, og giver alt hvad hun har for at opretholde driften. Hun vinder de indfødtes tillid og en udbredt respekt blandt ledere af landet og andre fremtrædende iværksættere. Livsepoken ender med et nederlag, som Karen Blixen selv åbent beskriver afslutningen på 17 år som plantagedirektør m.fl. funktioner for lokalbefolkningen.

Passionen for Afrika bliver sammenhængskraften. 
“Jeg elskede Afrika fra den første dag jeg komfortæller Karen Blixen. Hun beskriver livet i Afrika som hendes virkelige liv. Fortæller i breve og interviews at hun begyndte at skrive for at få en pause fra udfordringerne. En forfatter af stor kaliber fødes. Genren skulle være “den fantastiske fortælling” som giver læseren mulighed for at opleve noget andet.

Hendes succes som forfatter og verdensberømmelse som den spinkle, lidt mystiske, danske storyteller udvikler sig med andre ord i forlængelse af en lang række “fast failures”. 1. VK, fejlslagen høst, skilsmisse, sygdom og store økonomiske vanskeligheder tvinger Karen Blixen til nye handlinger.